Fika

Idag ska jag fika med lite kompisar på stan : ) Eftersom mitt kök inte existerar så blev det så. En annan sak som blev, var att jag upptäckte att dagis är stängt idag. Och mamma och pappa lyckades inte hitta någon barnvakt, så jag får ta med min lilla bebis på stan idag. Hoppas hon sköter sig, annars blir jag arg ; ) Så blev det.


Drömmarna fortsätter.
Kyssar! ♥


Gammal bild, men iaf : )






Nä.

Tro på fan att jag INTE pluggar. Jag lovade ju mig själv att plugga idag innan Céline kommer hem från dagis, men här sitter jag. Å andra sidan lovade jag mig själv att inte glömma bort att äta lunch också, men det glömde jag. Jag kanske borde gå och luncha nu då. Och plugga. Vilket lov jag har, sitta helt själv framför FB på sin egen födelsedag, och nu; läsa historia innan lillasyster kommer hem, för då måste jag ju leka mamma. ><


Födelsedagsfika imorrn med vännerna. Någon som känner sig glömd? Maila eller ring mig för tid/plats :)


Kyssar! ♥

sweet sixteen?

Ja, nu är jag ett år äldre. Inte fan gör det mig smartare, snyggare eller bättre? Men, men. Äldre är jag. ; )




Kyssar! ♥

Blä.

Jag orkar inte. Och sen vill jag åka till badhuset imorgon, men det går inte eftersom vi ska börja stöka i köket då, och Céline ska på kalas. Bajs.


Men. Jag har HÖÖÖSTLOOOV :D


Kyssar! ♥

Veckans sms!

Asså, klockrent sms jag fick idag:
Gah! Hon i svart läder
å piska är här på
skolan! XD mötte
henne nyss i matte
korridoren ;p puss :
*

Haha, underbart ; )

Kan ju slänga in systers kommentar oxå
Céline på badhuset: Kommer du aldrig att få stora tuttar?

Kyssar! ♥
[Asså eftersom man inte kan ha flera kategorier i samma inlägg så blev det tre stycken nu ; )]

Well baby, I've been here before.

Och vad kan jag göra? När jag inte kan vända tillbaka. För jag vill, men det går inte. Jag försöker. Försöker glömma, försöker le. Men det går inte. Jag mår illa när jag tänker på alla som jag lurar, jag mår illa när jag ser att jag lever i en lögn. Och jag är precis där jag befann mig för ett, ett och ett halvt år sedan. Och för varje dag som går blir jag mer och mer rädd för mig själv, och försöker verkligen att trycka undan. Men det går ju inte. Jag vill ju bara glömma dig!



Kyssar!♥

Helvete.

Samhällsprov idag, det gick åt helvete. Fattas bara, liksom. Franska och geografiförhör imorrn, och engelskaprov på fredag. Jag orkar inte. Allt går dåligt. Och jag orkar inte.


Kyssar! ♥

Slut.

Nu är det en sån här dag där allt känns meningslöst.
Så därför tänker jag gå ner och plugga så mycket som möjligt, för att inse att jag är alldeles för ofokuserad, för att sen trycka i mig massa godos och muffins, för att sen få dåligt samvete och träna magen, låren och rumpan tills jag dör.



Kyssar! ♥
Allt jag vill är att du ska komma tillbaka.

Fredag

Jag har tappat lusten att blogga helt, trist.

Så fort de nkommer tillbaka så lovar jag att skriva massor :D




Kyssar! ♥
Jag saknar dig mer och mer för varje dag.


Omringad.

Jag är omringad av fantastiska, underbara, ärliga vänner : )
Det är väldigt jobbigt att jag inte vågar lite på dem.




Förövrigt så påminner allt om dig.
Kyssar! ♥

Facebook

Jävla sida. Jag fattar ingenting XD
Och här har jag inte tid att sitta..



Kyssar!

Söta syster :)

Céline och Vanessa dansade och sjöng till "Mors lilla Olle" ute i trädgården.

Vanessa: [Viskar till Céline] Det är nu du ska säga 'Brumelibrum'.
Céline: wrumm, wruuum, bruuuuum. [låter som en bil/motorcyckel]
Vanessa: Men åh! Brumelibrum som en björn!

Céline gungar.
Céline: Jag ser ut som världens bästa Pippi, när jag har gräs under mig.


Jag slänger in ett annat favortitcitat av Annika, eftersom hon fyller år idag.
[Skolavslutningsmiddag i Harsa]
Annika: Tänk. Här sitter jag och bjuder minderåriga på beroendeframkallande dryck. (hon bjöd mig på kaffe)
Jag: Jamen, det kunde ha varit värre saker du erbjöd mig än kaffe.
Annika: Nä, vad säger du Sandrine, ska du med ut på baksidan och röka en joint?
Åsa: Men Annika?! Vad säger du?
Annika: Men nu är jag ju inte lärare längre!


Kyssar! ♥

Jag vill bara gömma mig.

Jag har aldrig haft problem med att se folk i ögonen, eller ta kontakt med främmande människor. Nu törs jag inte längre, jag ser nästan aldrig folk i ögonen, och jag pratar knappt med människorna som jag bara känner ytligt. Varför då? Jag är rädd. Rädd att de ska se. Fasaden som jag har jobbat såjävla hårt för att bygga upp kan ju rivas på en sekund. För i ögonen syns det. De där jävla ögonen avslöjar allt, och tänk om någon skulle se. Vad händer då? Blir de rädda och vänder ryggen till, eller stannar de kvar? Jag vill inte riskera att de människor som jag inte riktigt känner än ska försvinna. Så jag låter bli att prata med dem. Och hur jävla smart är det då? Om jag inte pratar med dem så kommer jag ju knappast att lära känna dem bättre. Allt skiter sig. Det vore lättast om jag bara kunde gömma mig i min garderob och stanna där i en vecka eller så. Men jag ska göra mitt bästa, jag ska kämpa! Så jävla svårt kan det väl inte vara att få ögonen att ljuga, när resten av kroppen redan gör det? Eller?



Kyssar!

Gårdagen

Hemma hos Therése i Kilafors:
(Stina kör den där "hur många barn får jag när jag blir stor")

Stina - Jag ska få 88 barn!
Charlotte - Oj! Då måste du typ få sjulingar och niningar och.. TININGAR! [det lät precis som tidningar.]

Pernilla - Men Stina, kan inte du hälla upp åt mig?
Stina - Kan du inte hälla upp saft själv?!
Pernilla - Men tänk om jag spiller! Jag vill inte ha skäll..


Och nu har jag så klart glömt bort allt dumt vi sa. Men men, sånt är livet.

Kyssar!  ♥

Fredag.

Och jag har ingenting planerat! INGENTING! Fast det är skönt : ) Jag behöver nog det.
I alla fall. Skolan flöt på bra idag, dagen gick fort. [även om 65minuter engelska kändes som 100år] Efter skolan så drog jag och Linnéa till Arbrå, för att hälsa på Tomas. Linnéa var helt lyrisk. Jag var mest trött XD Iaf, vi fick äran att vara med på Tomas gissa-låtar-lek. Jag måste säga att jag är djupt besviken på hans nuvarande mentorsgrupp ; ) Efter lektionen så stack jag och Elina ner på gymmet, det behövdes efter tårtkalaset igår ; ) Haha.

Annars har det inte hänt något idag, tror jag.



Kyssar! ♥

Oh my!

Det ringde nyss en kille från Telia. Han var en av dom där som pratar som om dom är ens bästa kompis. Han erbjöd mig 3000 sms för endast 99;- i månaden! För övrigt lät han rätt snygg.

Och jag tänkte skriva värsta personliga inlägget här. Om exakt hur jag känner, och så ringde han, och nu bbörjar ju Grey's snart. Men vill ni veta hur jag egentligen mår så kan ni ju spana in bloggen imorrn eller fredag ; )



Kyssar! ♥

Måndag.

Jag kom hem fyra istället för åtta idag, svinhärligt! (Det var inget buo-rep, eftersom vi var i lingbo i helgen)
Sen att jag har pluggat hela helgen är ju inte lika kul, men men. Och nu ska jag ner och fortsätta plugga, geografiprov imorgon, matteprov onsdag, historia- och samhällsförhör på torsdag. 
Och jag har fortfarande inte kommit över helgen. Det är såjävla irriterande att allt kommer vara som vanligt på måndag. Men, life is a bitch.


Jag försöker komma över det. Men det går liksom inte. Varje jävla gång du öppnar din mun så skär det i mina öron, varje gång du tar på mig så fräter det på min hud, och varje gång du skrattar eller ler så vill jag bara kräkas. Jag är rädd för att det här kommer sluta illa, riktigt jävla illa.



 
Happy moment from Lingbo : ) [Johan, Kenneth, Frida och Mattias kör "stolleken"]



Kyssar!  ♥

Nästa station; Lingbo, Lingbo.

Ja. Träningsläger i Lingbo med BUO. Helgen har varit mycket konstig, men klart godkänd. : ) Jag har gjort många saker som jag verkligen inte trodde jag skulle göra. Alltså, inte dumma saker, utan bara konstiga saker. Tex klättra in genom ett fönster på tredje våningen.  Delvis mycket trist och jobbig resa, delvis helt underbar. Tack till dom som gjorde den underbar! : *


Det var iaf lite kul när jag kom hem och berättade om resan för Vanessa och hon säger "Det låter som en av alla dina sjuka drömmar".  Men jag kan inte annat än att hålla med.


Kyssar! ♥


Luftmadrass.

Tette hittade inte sin, vilket betyder att jag får sova på golvet i Lingbo : /


Fuck.





Kyssar! ♥

Kanelbullens dag.

Har du ätit några kanelbullar idag? Själv har jag ätit 2 och en halv XD
Det gäller ju att passa på ; )


Kyssar! ♥

Shit.

Det var inte lätt det där. Men nu får det vara som det är, svart/vitt. Eller det mesta iaf ; )
Vad tycker ni om förändringen? : )


Kyssar! ♥

Men sen ville jag ha den här headern oxå, men det sket sig dock.

Ojdå.

Jag glömde ju nästan! Det är Grey's ikväll : )


Nä, om jag ska ta tag i layouten?


Kyssar! ♥

Onsdag.

Skola idag, och jag ville fortfarande bara kräkas! Dagen gick fort, vi hade bara ngra lektioner.

När jag kom hem så fikade jag med systrar och pappa : ) Sen så intervjuade Vanessa mig, det var till ngt skolarbete : P Och som vanligt hamnade jag här sen. Jag läste nyss en blogg, och kunde verkligen inte hålla mig för skratt, helt seriöst. Den har personen skrev att hon inte klarade av att ljuga, vilket hon precis har gjort för mig. Skrattretande. Och jag skojar inte, den här människan trodde ju på skiten hon skrev, endå så har hon ljugit mig rätt upp i ansiktet. Och tro på fan, jag vill bara kräkas. Eller skratta. jag vet inte riktig än. Det lutar åt kräkas.

Men samtidigt så är jag förvånad. Folk låtsas verkligen bry sig. Varför lägga ner en massa tid på att bry sig så inåt helvete?! I don't get it. Men jag vet att du bryr dig.
Men du, jag menade inte tanden. Jag menade bloggen, eliten - Sandrine! Hur är det? Tell me, du vet att du kan berätta för mig, everything. Hoppas du vet det. Du vet det!! Det är ju Du och jag Sandrine!!


Kyssar! ♥


Och jag vill bara kräkas.

Tisdag.
Jag vaknar av att Engla (ni vet hon som läser upp aftonbladets nyheter på rix?) talar om att en man har hittats styckad i sin lägenhet. Jag ryser och stänger av radion, klockan är 06.01. Jag drar morgonrocken hårt runt mig, det är kallt. Går in i köket för att fixa frukost, allt går på rutin, allt är som en dimma. Går in i mitt rum och äter, i mörkret och med ljudet av rix morronzoo. Klär på mig, tänder taklampan. Det sticker i ögonen. Borstar håret och kollar med avsmak på spegeln, och det som ska föreställa min spegelbild. Hur kunde du vara så dum? säger den. Jag går in i dimman igen. Borstar tänderna, tvättar ansiktet. Struntar i sminket idag, ingen ser iaf. In på rummet igen, packa väska, packa idrottskläder. Släcker skrivbordslampan, när knäppte jag på den?, tar väskorna och går ut i hallen. Sjal, fleecejacka. Inga skor, måsta köpa nya skor. Tar foppatofflor, låser upp dörren och går.

Lars Winnerbäck, som alltid på väg till bussen. Det är fortfarande på rutin, varenda andetag. Kommer till busshållsplatsen, läser boken. Bussen kommer, tar upp busskortet, lägger ner boken. In i bussen. skäms för skorna. Hittar E, hälsar och sätter mig ner. Småpratar lite, men jag hör inte vad vi säger.

Framme, Bollnäs. Vi tar 12an, det är kallt och duggar lite. Småprat igen, jag hör mig själv skratta. Skrattets falskhet ekar inom mig. Kliver av bussen, det hugger i knät. Går in i skolan, mot skåpen. Jag går in mot mitt skåp, det är nästan tomt där, dom flesta börjar snart. Jag har sovmorgon, men ska kolla lite saker i biblan.

Snart slutar första lektionen för resten av klassen. Jag sitter på en bänk vid skåpen, väntar. på vad? ingen aning. Nu kommer du. Allt rasar. Jag vet inte vad som är värst. Ilskan? Sorgen? Avsmaken? Självförakten? Hatet? Vi hälsar på varandra och kramas. När jag nuddar dig går det stötar genom hela kroppen och jag vill bara kräkas. Du lurade mig, bedrog mig. Jag förstod det, snabbt. Du anar ingenting. Du tror att jag är blåögd, men du har fel. Jag vill skrika det rakt i ansiktet på dig. Du har fel! Jag vill ge dig en käftsmäll så att du aldrig mer kan prata (eller ännu mindre ljuga för någon). Jag vill få dig att inse att du är en usel människa. Vad hände med den gyllene regeln då? Du är inte ensam, du är bara en i mängden som ljög och bedrog. Alla på en gång. Jag ler, du ler. Vem är det som är blåögd egentligen?! Jag vill kräkas. Jag går på toa och tar av mig skalet ett tag. För att andas lite. På med skalet, ut i världen igen.

Dagen flöt på bra, jag sa ingenting, slog igen. Jag ville bara kräkas. Idrotten, basket. Släppa ut lite av all ilska. På stretchingen, efteråt kände jag hur varm jag var. Det liksom ångade om mig, jag var helt röd i ansiktet. Jag och många fler. Duscha, försöka tvätta bort alla känslor. Det gick inge vidare.

Skolan har slutat, spelning. Gick ganska bra, jag hade tränat den här gången. Biblan efter träningen, jag upptäcker yttligare en person som har svikit. Alla känslor, på en gång.

Buss hem. Fullt som vanligt. Huvudet snurrar. Varför just du? Hjärtat slår dubbla slag och alla känslor klumpas ihop i halsen. Jag kan inte andas, det gör ont i bröstet. Jag undrar om någon skulle märka om jag slutade andas, om jag bara försvann bort. Försöker ta tio djupa andetag. Hjärtat börjar slå bra igen. Kliver av bussen. KOmmer hem, försöker se glad ut. Hälsar glatt på pappa och Céline. Går in på rummet. Det är kallt. Drar av mig jeansen, på med morgonrocken. Stänger dörren noga, plockar fram läxorna. Gör läxor, äter mat och gör läxor igen. Klar med läxorna, tar av mig skalet, och kan äntligen andas ut. Jag vill fortfarande kräkas.
Klockan är 19.25, och min dag som mig själv börjar.


Kyssar! ♥

Hejdå Alex

Nu tar jag bort Alex Schulmans blogg från min länklista. Anledning? Han ska lägga ner bloggen. Helt otroligt. Jag kommer sakna honom, den saken är klar.



Kyssar! ♥

RSS 2.0