Kanske har jag fel.

Kanske kommer dom att se.
Sandrine, jag läste nyss din blogg.Jag blir orolig, vad är det som är fel?

Eller så är allt en fasad.




Kyssar ♥
ta mig härifrån.

Tusen och en natt.

Syster nöter singstar. Samma låt, om och om igen xD Haha, hon vill slå mitt rekord. Aja, jag väntar bara på att Lina ska ringa, så ska vi ta över spelet :D  Haha.
Du finns i mina drömmar, tusen och en natt..
Jaja, hon skulle visst på ngn utflykt först, men jag hoppas att hon hinner komma hit en sväng iaf.
Skuggor som faller i den blåa skymningen..
Fan det blev lite svårt att koncentrera sig med den där jävla låten i bakrunden xD

Och nu slog syster rekord. Good for her. Synd bara att jag blir tvungen att slå henne igen ; ) Muihihi.


Kyssar! ♥

Hur klarar jag det då?

Jag måste bli sjuk till nästa helg. Jag mår inte längre bra av att vara med min elit. Och om inte eliten får mig att må bra, då är det inte så smart av mig att tillbringa en helg med dom. Fan. Jag kan kanske kolla upp om det finns en säng över i någon stuga där jag kan sova, annars stannar jag nog hemma. Och tro inte att det här är någon jävla impuls som jag fick nu, utan jag menar det verkligen! Det går utför. På riktigt den här gången. Jag ser ju hur vi glider isär. Och varje gång du rör mig så går det stötar av obehag genom mig, allt känns så fel, så falskt. Och du låtsas som om du inte ser, eller ser du verkligen inte? Är du så blind? Jag vill inte tro på det, men det är ju så det är. Och det finns ingenting jag kan göra åt det, inte själv. inte utan din hjälp.



+ Jag drömde att jag föll tillbaka. Ni såg, men ni gjorde ingenting. Det värsta är att jag vet att snart så händer det på riktigt. Och jag vill inte att ni ska se, för ni kommer ändå inte att göra något. Då kommer allt bli fel igen, och då vet jag ju hur det slutar.



Kyssar! ♥

Bakvänt.

Sista marschen för säsongen med BUO idag. Det blev inget snoddaståg, men vi gjorde ngt annat istället. Vi marscherade baklänges. Det ni ; )  Haha. Alla passade på att njuta av den härliga temperaturen som låg någonstans mellan 0 och 4 plusgrader. Det tog cirka en timme innan jag fick tillbaka känseln i fingrarna. ; ) Men en helt okej avslutning, nu laddar vi för nästa helg. [ träningsläger i Lingbo(!) ]

Anyhow, ikväll blir det mer singstar med syster och TVkväll bestående av Svensson, Svensson, Babbens talkshow och Sing-a-long : )




Kyssar!


Friday night.

Kommer att tillbringas i Lottefors. Eller kvällen iaf ; ) Vi ska och äta hos ngra kompisar till mamma och pappa, och vi blir alltid kvar där i 100 år >< (midsommar 06 skulle dom luncha där, klockan 12. Och när kom dom hem? Jo, vid midnatt. Och då var tillochmed mina syrror med.) Nä, jag ser inte fram emot kvällen, jag är skittrött och vill vara hemma och sova! Och titta på Crossing Jordan. Men men.
Nu sitter jag iaf på biblan eftersom jag missade bussen. Det var kö inne på videohallen, och jag skulle ju hyra singstar.  Men men, jag fick mitt singstar iaf, och nu hinner jag ju blogga lite också ; )

Det börjar bli jobbigt att hålla allt inom sig.


Kyssar!

[Just det. Mina drömmar om X har kommit tillbaka. INTE BRA!]

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans.

Fan. I'm just fucked up in my head right now, som Elena skulle ha sagt ; ) Jag trodde att det skulle gå bra med hela den här jag-låter-bli-att-tala-om-allt-det-där-och-håller-det-inom-mig-istället-grejen. Det gör det ju inte, för fan vad svårt det är. Och hela tiden så spelar jag bara, och lever ett liv som inte är mitt. Och varje gång jag skrattar så gör det lite ondare inuti mig, eftersom jag vet att jag ljuger. Men frågan är om inte lögnen är bättre än sanningen i vissa fall.
Annars är det bra, fredag imorrn. Slutar tidigt, sen hem och sjunga singstar med syster. Allt är bra, frid och fröjd. Jag har aldrig varit lyckligare. Eller nåt i den stilen.



Kyssar!

Onsdag = Grey's

Mina heliga onsdagar är tillbaka : D Och jag har lyckats hålla mig borta från den här sidan, för att tjuvkika på kvällens avsnitt ; ) Haha.

Det är stressigt nu, med skola och sånt. Men jag har kommit på att det är bra. För om det är stressigt så hinner jag inte gräva ner mig i mina tankar, utan jag kan bara glömma dom istället. Eller, glömma och glömma. Men jag kan hålla dom för mig själv. Och det är bäst så. För jag tror inte att det är så bra att låta ngn komma in på djupet igen. Jag vet ju hur det gick sist.



Kyssar!
[För övrigt så hoppas jag stenhårt på Snoddaståget nu i helgen ; )]


Egotime x D 


Bibloteket.

Jag sitter på biblan nu, har åkt tåg ner för att marschera. Men som vanligt går det inga bra tåg, så då kan man slå ihjäl lite tid här ;D Haha. Jag snackade med Jenka på tåget, hon var på väg till killen sin : ) Trevligt att ha någon att prata med på tåget, annars är det bara tråkigt att åka tåg xD
Jag har inte så mycket att skiva, så jag tror jag slutar snart, jag skriver bara fel på det här konstiga tangentbordet iaf ; )

Just det. Jordan, Rättsläkare började igår. Med den rekordtidiga tiden 21.00! Så nu orkar jag tillcohmed sitta uppe och titta ; D

Haha, kyssar!

Löften.

Hur många gånger har jag inte lovat mig själv att jag inte skulle jobba mer nu när skolan har börjar? Igår jobbade jag igen. Så nu lovar jag att jag inte ska jobba mer, om jag känner att jag verkligen inte hinner. För igår så tyckte jag att jag hann med det. Haha. Nu ska jag lägga upp lite egopics i bdb tror jag, och ni får gärna kommentera allt som finns att kommentera ; )



Kyssar!

Vet ni vad som är jobbigt?

När någon säger; "Hon är så gullig hon." (Fast hon är ju en speciell människa, och inte bara vilken hon som helst.)
"Mm, hon är jättesnäll.." För mer än så kan jag inte säga, men det är så mycket som hänger kvar i luften. Men jag kan ju inte säga "Ja, hon är så snäll, hon upptäckte att jag mådde skit, men ändå så stannade hon kvar!" eller "Mm, visst är hon gullig, hon lät mig ringa henne när jag ville ta livet av mig." Det är iofs inget jag vill säga, men det känns som om folk fattar att det är något som är osagt. Jag skäms för allt som hon har fått utstå, jag skäms för all skit hon har fått tagit på grund av mig. Och jag är såjävla tacksam över att hon stannade kvar. Det vet hon om, men det känns inte tillräckligt. Jag skulle göra allt för henne, det skulle jag verkligen. Jag känner att jag står i stor skuld till henne, det är ju delvis tack vare henne som jag mår bra idag. Och allt hon säger är "Nej, jag är inte snäll.." när man försöker förklara. Det finns inga ord som beskriver sådana människor som henne, det närmaste jag kan komma är nog underbar. Och jag har aldrig menat det ordet så mycket som nu.


Såäre.
Kyssar!

Insparken

Trots för mkt sprit (dock inte för min del, eftersom jag inte dricker) en cykel i bäcken, bråk, halvkass musik och lite sömn så var det lyckat : )

Vi var drygt 30 pers hemma hos Elsa på förfest, jag kände typ hälften xD När klockan närmade sig tio så begav vi oss mot Max. Eller nästan alla, jag, Lisa, Tette och Sveg gick först till Gärdet för att lämna Lisas väska. Sen så mötte vi upp resten på Max. Där såg vi till att få is oss lite glass, pommes och nuggets. Sen bar det vidare mot Tranan. Det var jättemycket folk (inte så oväntat dock) och jättetrevligt. Fast alla [utom Jennifer] trodde att jag var sur : ( Sur var jag ju iofs, men inte på dom. Efter Tranan så åkte Elsa, Jonas, Dennis och jag hem till Elsa och sov där.

På lördagen klev vi upp vid tio, eftersom vi skulle spela. Så vi blev väl inte sådär jätteglada när vi insåg att spelningen var inställd pga dåligt väder XD Men men, life is a bitch sometimes. ; ) På eftermiddagen så var det Tacomiddag hos Tette som nyss fyllt år : ) Trevligt, vi tittade på Bornholmsfilmen och fotboll ^ Jag åkte hem vid halv tio, och la mig så fort jag kom hem. Haha.


Idag har jag inte gjort så mkt, typ städat badrummet och bäddat rent i sängen XD Skönt.
Nä, nu ska mamma kolla på ugnar ; )


Kyssar!

Läxor.

Och ingen tid att sitta här alls. Egentligen. Det jag ville ha sagt var väl mest det att jag har fixat en banner till Lisa (igen), och att GREY'S BÖRJAR DEN 19:E ! Som jag har längtat : ) ojojoj, det ska bli så skönt att linda in sig i den blåa morgonrocken, sätta sig alldeles för nära tvn med en (eller tre) nävar nötter och bara försvinna in i Seattle Grace hospital's äventyr! : D

Jaja, jag håller stenhårt vid att inget slår Grey's Anatomy.




Här är btw resultatet. Vad tycks? ; )

Kyssar!

Måndag.

Hyfsad måndag. Skolan var okej och inte så jobbig, samhällskunskapen till trots. Sen var det BUO och jag är nu officiellt flöjtaförst : )

Första ledet, Förstaflöjterna, först! - Isbabelle



Tranan på fredag. jag har lust att skita i allt och bara gömma mig i min blåa morgonrock.
för jag kan inte hjälpa det.



Kyssar!

Lördagens citat

(På brotorget, Céline och Vanessa kollar på BUO)
Céline: En hink?
Vanessa: Vart?
C: [pekar]
V: Nä, det är en trumma, ingen hink.
C: Som hon har på huvudet?!
(Céline syftade alltså på tamburmajorens hatt XD)


(Alla sitter hemma hos mormor och morfar och kollar på friidrott, spjutkastning.)
Céline: Wow. Det där ska jag prova nån gång; Kasta en pinne så långt..


Kyssar!


RSS 2.0