Tack Frida!

"Och så kan du klä av dig till bara underkläderna så kommer jag snart."
Haha, vilken panik jag fick. Jag trodde ju att jag bara skulle få halvkropp + armar. Men jag fick helkroppsmassage!
Det var helt underbart : ) Jag har dock svårt för att ligga naken inför en person som jag bara har träffat en halvtimme tidigare. Men det gick bra, och trevlig var hon : )

Efteråt pratade vi lite, och kom fram till att världen är så liten ibland, haha ; )
Så det jag vill säga med detta inlägg är helt enkelt; Tack Frida, som gav mig en helt ny kropp ; ) (plus att hon skippade vinprovningens första timme pga mig!)


Kyssar! ♥


Massage!

Åh, vilken soft dag jag har haft. Eller det beror på hur man ser det..
Franska 08.00 är kanske inte jättesoft. Men det gick hyfsat bra, vi fick sluta jättetidigt, haha.
Sen nationellt prov mellan 9.10 - 11.35. Inte heller så kul, men men.
Sen SLUTADE jag. Det är nu det börjar bli bra. Käkaade dock lurre i skolan, eftersom jag var tvungen att gå till idrotten och tala om att jag inte skulle vara med [förskylning].
Kom hem nyss iaf, solen skiner. Underbart. Ska snart gå ut och sätta mig på altanen och plugga lite matte.
Sen ska jag till F, och få massage! Efterlängtat som fan.
Ikväll blir det tv i form av fula betty och DHW,

Kortfattat; en bra dag : )

Kyssar! ♥

Älskade sol[arium?].

Jag blri äcklad av mig själv. Nu är det inte rätt tillfälle att säga så när det är Outsiders på tvn. Detta avsnitt handlar om människor som inte kan gå ut utan att sitta och sminka sig i sex timmar.
Men iaf. Jag blir verkligen äcklad, för att min hy har blivit så blek och glåmig. När jag kom ut ut duschen häromdagen  häll jag på att bryta ihop. När jag fick höra att U hade liknat min hy vid en porslinsdocka rasade min värld.
Jag har alltid varit flickan med solkysst hy, året runt. Men nu efter nian har den blivit jätteblek och äcklig. När jag ser M, I eller F som solar solarium regelbundet får jag abstines. På allvar. Jag har inte solat solarium sedan skolavslutningen i nian. Och jag har lovat mig själv att jag ska få en "riktig" bränna i år, eftersom  jag ska till Corsika snart. Det är riktigt svårt. Jag tycker det är såjävla snyggt med en lätt solbrun hy, och hatar det här.

Nä, fyfan vilket tråkigt inlägg. Men jga var tvungen att skriva av mig.


Pic

image48
Bara för att jag inte orkar skriva.

Nelly.com

Nelly har ju en sk. i helgen, och jag kunde ju inte låta bli att kika in.
Det hela slutade med att jag klickade hem;
en liten rosa plånbok,
bh från CK,
trosa från D&G,
kalsonger från CK till min kära far samt
ett par shorts från ICHI till söta mamma : )

Allt detta gick på mellan 6-700 : ) Dock så får jag betala 59;- xtra i postförskott, eftersom jag inte kan betala via faktura pga min ålder. Trist.

Nu ska jag gå och sova, upp tidigt och passa syster imorgon!
Kyssar! ♥

rädd.

Jag reser mig upp, allt snurrar. Det hugger till i magen och benen viker sig. Jag lyckas återfå balansen innan jag slår i bordet, och vacklar in i rummet. Jag är ensam hemma. Snart kommer mormor och hämtar mig, åter till civilisationen. Jag byter om och andas djupt.


Allt är bra, jag mår bra. Happy thoughts.

Sjuk.

Jag börjar känna mig sjuk, jag är alldeles dimmig i huvudet och täppt i näsan. Börjar även känna av halsont.
Men jag kan ju inte bli sjuk NU. >< Asmycket i skolan, och jag har inte tid att sitta här och tycka synd om mig själv/blogga.

Kyssar! ♥

Återigen, voodolls.

image47
Underbart! Ännu en tävling där dessa underbara Voodolls är 1a priset!
Jag har varit med i 2 eller 3 andra voodoll-tävlingar, jag vill verkligen ha en docka! : )

HÄR TÄVLAR NI.

Käraste syster.

Mamma: Oj, klockan är redan nio! Och jag som skulle lägga dig klockan åtta!
Céline: Ja mamma! Så går det när man sitter och betalar och blir kompis med räkningarna istället för att gå och lägga sina barn! Du får skylla dig själv.
image46

1 vecka och 6 dagar.

Vit månad is still going strong! Det har fortfarande inte blivit så jävla svårt heller. Imorgon har halva tiden gått och då har vi 2/3 fuskdagar till vårat förfogande.

Jag känner att jag gillar det här, även fast många tror att jag gör detta för att gå ner i vikt. Och när de tror det blir de arga. Såhär är det; Jag gör detta för att jag vill se om jag klarar av det. Punkt. Sen om jag går ner ett halvt hekto eller upp två så får det vara så.
Jag tror att man kan äta allt i viss mängd, och träna [även om det bara är vardagsmotion] lite smått varje dag så kommer man att gå ner i vikt om man behöver det. Det gäller liksom att lyssna på kroppen tror jag. Så denna vita månad har inte alls så mycket att göra med Beach 08 som ni trodde ; )

Kyssar!


Slapp dag!

Idag fick jag sova till nio! Jag kan inte ens komma ihåg när jag sov till nio på en veckodag sist! Helt underbart!
Åkte ner till skolan vid elva, jag och C skyndade oss att äta lurre innan matten som började halv 12.
Efter matten gick klassen och åt, så jag och C gick till biblioteket och kollade upp biljettpriser till Sthlm : )

Sen var det bad på idrotten, kul trots att jag är så blek att jag nästan är genomskinlig ><
Sen slutade jag!! Vilken dag, endast två lektioner : )

Och nu sitter jag och snackar skit med A som vanligt, samt försöker prata allvar med F. svårt att byta från det ena till det andra ; ) haha.


Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag !
Kyssar! ♥

Skoor!

image45
Maria har en tävling där man kan vinna dessa skor, och jag kan ju inte låta bli att vara med och pröva min lycka!
Var med du oxå! HÄR finns tävlingen..

Tävling igen!

image44
Jag är med och tävlar om detta söta sommarlinne hos Lily, i samarbete med evasunderklader.se
Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!

Bilder.

Lite bilder från gårdagen/idag:

Jag och S

Jordgubbar i choklad, mums!

S och C krigar i bastun ; )

Min lillasyster lever i 70talet idag ; )

Ibland

Ibland så bara dyker det upp en massa minnen. Som häromdagen, när en bild av Solbränna och äppelpaj dök upp i mitt huvud när jag satt på bussen. Det var en trevlig tid. Biljetter, sol, jävla massa äppelpaj, och ett ord. Som jag vägrade säga; Nephilim. Och såklart H. Som verkligen försökte få mig till att säga det där ordet. Haha, jag är bra barnslig ibland xD

I sommar blir det inget Solbränna. Det finns liksom inte längre. Det är lite tråkigt.



Det är ett bra minne. Sådana ska man komma ihåg.
Kyssar ♥

Spegel.

Jag råkar av misstag möta min spegelbild. Jag blir äcklad, av den numera ojämna, nästan genomskinliga, bleka huden i ansiktet. De torra läpparna, tröttheten som satt sina spår under ögonen. Hela ansiktet ser nästan dött ut. Utom ögonen. Ögonen, som jag en gång var stolta över, ser dimmiga ut. Tittar man noga ser man allt, all stress, ilska, sorg och besvikelse. Håret är matt och ostyrigt. Jag backar ett par steg och granskar spegelbilden som borde vara min. Huden på armarna är tunn och kall, och naglarna ovårdade. Magen och låren har blivit mycket större. Ryggen är inte lika rak som den brukar, den orkar antagligen inte längre. Vänder mig åt ett annat håll, jag vill inte se den bild jag nyss har mött. Jag undrar när jag kommer känna igen min spegelbild igen, när jag kommer bli den pigga och fräsha spegelbild jag brukade vara.
Jag börjar ge upp.



edit.
Stört att man inte kan publicera skiten när man vill.. Detta publicerade jag i typ torsdags, men idag (lördag) dyker det upp på bloggen, schkumt :S

Smoothiekväll!

Jag och S begav oss till vår käre vän C igår för en så kallad Smoothiekväll : ) Übermysigt. Vi bastade (och minispa:ade med hår- och ansiktsinpackning), kollade på Hairspray, lite tvmys, åt jordgubbar och cashewnötter i choklad och såklart drack vi massa smoothies ; ) C mamma hade dock köpt en hel påse med godis som C kunde bjuda flickorna på, men hon visste ju inte om våran vita månad, haha. C får väl hitta ngra andra brudar att dela godiset med ; )

Idag blir det dock en slappedag tror jag. . . Varvat med lite plugg [suck] och om jag får bestämma, ett besök hos antingen N på sporthallen, eller mormor och morfar.

Kyssar! ♥

Onsdag

Dränkt i plugg igen, därav bristen på bogginlägg.

Vit månad går bra, en vecka är nu avklarad ;D

Dagen skämt!

Pappa frågade mig om jag visste hur man formaterade om datorn! Han frågade MIG!!


Haha, jag skrattar fortfarande lite innombords.

Förövrigt har dagen varit okej. [ej på blogghumör dock]
Kyssar!

lättare än väntat!

Alltså, jag tycker att den här vita månaden går riktigt bra! Jag har inte suttit i ett hörn och skakat än i alla fall, och det var ungefär det jag och S väntade oss ; ) Visst har jag stunder då det känns omöjligt, men fan vad stolt man blir sen när man inser att man klarar av det! Och på tal om klara av; idag gick träningen skitbra! 40 minuter kondition brukar kännas jobbigt, men idag flöt det på riktigt bra :D Och så avrundar jag inlägget med att tacka A, som gjorde min dag! ( :


Haha, vad sammanhängande det här blev då..eller inte.
Kyssar! ♥


Alltså!

HUr kommer man på denna idén?
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.376631

Vilken dag!

Waah! Jag sov jättekasst inatt! Inte bra förutsättningar för dagen..
12-13 var det marschträning, och det gick skitkasst! Många nya var där, vilket är bra, men då inga gamla är där blir det bara skit. Det tog sig ite mot slutet, men det var fortfarande inte bra. Höjdpunkten var lätt när H fick prova på att vara tamburmajor : )
13-14 passade vi på att äta, och ladda upp för det senare, inte så efterlängtade, stämrepet.
14-16 var det stämrep, och mellan 16-17 spelade hela orkestern. Jag och L gick tidigare eftersom
16.50 var det dags för Salsakurs! Svårt att ställa om från stel orkestermarsch till salsa med höftrörelser deluxe, men helkul var det! Funderar på att fortsätta, eftersom jag bara var stand-in för M idag..

Nu har jag ätit och kollat på LA ink. Ska försöka träna sen oxå, om jag pallar.. Dumma huvudvärk!

Kyssar! ♥


Vit lördag.

Idag satt jag med när vi fikade igen. Jag satt där med mina nötter och min kaffe, medan de andra mumsade i sig kladdkaka och saft. Men, desto stoltare känner jag mig när jag låter bli : )

Ikväll ska jag fixa min vanliga hallonsmoothie och så en grape på det ; )
Faktist så gillar jag mitt nya kvällsfika :D

Kyssar!

Just my luck!

Idag blev det en snabb tripp till badhuset med systrarna, mysigt : )
Sen var ju tanken att jag skulle ner till expon och kolla på C som skulle modella, men så blev det ju inte.
Jag fick nämligen ett sms av henne där det stod att visningen inte var fyra, utan klockan tre! Skit. Ingen visning för mig, men jag överlever nog iaf : P

Nu sitter jag här och pratar med trevligt folk på msn och väntar på mat! Senare blir det tvmys, med Singalong och Extra Extra!

Kyssar! ♥

Fredag

Var och tränade idag, och K är inte alls arg på mig ; ) Känns jättebra, för hon är hur mysig som helst :D
Träffade även S, och E. Det är dessa människor som gör mina tråkiga fredagar bra nu när jag har gett upp fredagsfikat ; )

Haha. Kolla den här bilden:image39
Några har kanske överdrivit fejkbrännan ; )
Gillar dock håret på bruden i gult, det var jättefint : )

Kyssar! ♥


Vinn armband från Disney couture!

image38
Detta söta armband kan du vinna hos Hanna :) tävlingen avslutas på söndag ; )

TÄVLA HÄR!

Voodoll! :D

HÄR kan du vinna en voodoll, ta chansen! De är såå söta :D
 


Inte min grej.

Asså, jag brukar inte tipsa om kläder/smycken/skor i min blogg då jag inte har koll på sådant.
Men nu hittade jag till Bar o´d mars hemsida! De har jättemycket fint, dock lite dyrt för mig ;)
Dessa var lite söta, jag diggar slipsen, den var lite härligt udda :D 
image34


Kyssar! ♥

Nu jävlar!

Ingen Grey's ikväll, utan det är hockey på tv istället! Jag blev förkrossad och ville bara plocka fram min glass i frysen och tröstäta tills jag spricker! Men icke! För nu börjar den vita månaden, och jag är, tro det eller ej, aspeppad!! Och nu är jag tvungen att skriva lite historia!


Kyssar! ♥

Flöjtjäveln.

Jag har inte haft privatlektioner på en månad nu, hurra! Blandade känslor, det känns skönt, men oxå tråkigt faktiskt.. Spelade faktist hemma nyss, Empty room som C var så gullig och gav till mig :) Dock så märks det att det är en "sånglåt" och inget man spelar på flöjt ^^

Kyssar!

En dag kvar till det nya livet!

Haha, här är det dramatik som fan! ; )
Idag har vi fikat chokladbollar, bullar, läsk, godis och jag har köpt svindyr glass från Häagen Dazs som jag ska käka ikväll. Nu mår jag illa, men vafan! Man ska ju inte fika på en månad sen ; )

Blev dock besviken på glassen.. Eller inte på själva glassen utan på kartongen. Det är ju en klassisk "äta-glass-direkt-ur-burken"-burk, men locket går inte att sätta fast igen! Så man måste ju äta upp ALLT på en gång, och det är 500ml i burken! Men men, det löser sig, jag får byta bruk eller något. Och själva glassen var SKITGOD! Köpte ngn med kakdeg och kola-/chokladbitar i, mums!

Nä, nu ska jag läsa klart alla bloggar, sen blire lite plugg! ; )
Kyssar! ♥

Vit månad är det nya svarta!

Jag och mina vänner S och P ska ha en vit månad från och med onsdag. Och då menar jag inte en vanlig vit månad, utan en kritvit månad.

Vi får inte:
→ Äta godis
→ Äta kakor, bakelser, tårtor
→ Äta chips, popcorn
→ Äta glass
→ Dricka saft, läsk
→ Dricka någon form av alkohol.

Perioden gäller mellan 9/4-7/5
Men efter två veckor (efter den 23/4) får vi totalt tre fuskdagar då vi får dricka och äta vad vi vill.

Så mina dagar kommer fyllas med nötter/frukt, 75%ig choklad (max en ruta/dag!!), smoothie och juice när det kommer till "godis".

Jag kommer inte klara det, men det är lät värt ett försök!

VIT MÅNAD ÄR DET NYA SVARTA, okej?

Kyssar!♥

[en egen kategori har jag gjort oxå, då tanken är att mina kära läsare ska kunna följa min kamp ; )]

Ny vecka!

Jag inledde veckan med en ganska slapp skoldag och ett stenhårt konditionspass. Det sistnämnda hakade min kära vän A på, thanx babe : ) Även kort spelning med BUO blev det, kom hem redan vid sju, underbart!

Dock känns det som om veckan inte kommer bli fullt lika härlig fram mot slutet.. Varför? Läs nästa inlägg så får ni höra mina planer ; )


Kyssar! ♥

Lumpen

Jag kan inte riktigt släppa det här med lumpen.. det vore en sån häftig upplevele, och definitivt något som jag drömmer om. Så det är väl bara till att börja ta tag i träningen på allvar antar jag ; )


Nu; duschen!
Kyssar! ♥

Hemligt paket!


image33

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde



Utgång och bilder.

Äntligen har jag lagt upp bilderna från Donnas visning! Ni hittar dom här. (under 3 april)
Tänkte även visa upp vad vi fick i goodie-bagen;

Shampoo, balsam och inpackning från kerastase,
shampoo från Loreal,
20% rabatt på valfritt plagg från Såfin,
hårspray från Matrix samt lipplumper från Maybelline : )

Igår blev det Tranan för min del, som jag tillbringade med Lisa och hennes IB:ister ; ) Väldigt trevligt, och inte trodde jag att jag skulle få dansa till Spice girls igen! Haha.

trevlig kväll över lag, och mindre trevlig dag idag. Haha, och on top of that ska jag till Bollnäs på eftermiddagen och lyssna på ståkkonsert! Mitt stackars huvud! Men men, man lever ju bara en gång ; )

Ha det bäst!
Kyssar! ♥

Donnas modevisning!

Fyfan vilken tillställning! Lätt värt pengarna, helt underbart! När blir nästa visning? ; )
bilder kommer senare ;)

Btw, vi har TRÅDLÖÖST! :D Underbart!

Gaah!

Vilken skitdag. Imorse var jag så positiv.. Men allt sket sig, jag skulle ha varit sjuk igår. :S
Men men, nu är det snart Grey's och imorgon kväll ska brudarna mina gå modevisning, det kan man ju inte missa ; )


Såg ni mitt diskreta försök till att försöka låta positiv?

Kyssar! ♥

Freebra!

Rosa damen har en underbar tävling där du kan vinna ett supergulligt halsband, läppglans eller en freebra.
Jag vill ha freebra:n eftersom jag gillar djupa ryggurringningar, och hatar när bh;n syns ;)

tävla HÄR!

Kyssar! ♥

Äntligen!

Jag har haft världens blogg-abstinens under den här tiden som blogg.se inte har fungerat! Och nu när det fungerar har jag verkligen inte tid att skriva, jag har en sjukt stressig vecka!

Idag har jag varit i Sthlm med klassen. Resan hem toppade allt, trots de två A:nas tappra försök till tutt-kort ; )


Take care!
Kyssar! ♥

RSS 2.0