Fanfanfan.

Jag kan ju inte känna såhär nu. Jävla skit. Och ingen ser, och jag tänker inte be om hjälp. Inte igen. No fukkin' way. Jag inbillar mig att jag bara tror att jag känner såhär, så kanske det går över.

Annars är det bra. Jag börjar få koll på skolan (vet vart jag ska osv), jobbar inte alls (förutom 22-23 sep.), spelar på som fan i BUO (nu kan jag digga a la flöjtaförst på heltid) och umgås med mina underbara : )

Precis. Det. Är. Bra. Nu. och inte ens jag själv går på mina lögner


Kyssar! <3

Förlåt mig.

Nu var det ett tag sen sist. Men jag går ju numera i skolan, och då blir det inte mycket tid kvar för datorn. Framförallt inte för blogginlägg, tyvärr. Jag har liksom gått i skolan i 1 och en halv vecka ungefär, och jag har redan med mig en väska som väger tre ton hem. Välkommen till gymnasiet. Blä. Annars verkar det ganska bra, mycket trevligt folk, bra schema, god mat och allt sånt. Å andra sidan har vi en häxa till samhällslärare. Men det är bara första året, sen får vi nån Ulla, som tydligen äger allt. (det har Anso sagt ; )) Ja, det var väl allt på skolfronten tror jag. Eller nä. Jag måste ju bara tala om att begreppet sovmorgon inte längre existerar. Och det är vi mindre nöjda med.



Kyssar!

jobb-igt

Jag jobbade mellan 8 och 16 på Orbadens idag. Nu är jag trött som fan, ska ner och fika tårta sen sova : ) Jag vill säga att det har varit en bra dag, men jag vet faktiskt inte. Visst, det var mycket att göra. Men jag fick ju hjälp av snälla servetriser : ) När jag kom dit så var Annica [ ! ] och Anna där. Lite senare kom Ola också. Vaddå flashback från hösten / vintern 06? Helt underbart. Till en början. Efter ett tag så började jag få ont i huvudet och känna mig yr. Till lunchen tog jag två alvedon och till slut så försvann huvudvärken och yrseln. Men disken tog aldrig slut! Som tur var så hjälpte Annica mig. (hon har förövrigt blivigt jättetrevlig, inte för att hon var otrevlig innan men ni fattar ; ))
   Men nåt kändes fel, och gjorde det hela dagen. Jag blev riktigt ledsen. Jag vet dock inte varför. Men när Ida kom och frågade hur det var med mig så kunde jag inte svara bra. Ett litet ord bara, så slipper hon oroa sig. Men nej. Jag vet inte. svarade jag. Helt sanningsenligt. Jag ångrade mig så fort jag hörde hennes svar, Men vad är det då, vännen? Vi pratade lite om det senare, och jag vet att hon bryr sig. Jag sa att det inte är nån fara, alla har dåliga dagar. Men jag vet inte vem jag försökte övertala, Ida eller mig själv?

Skola imorrn, jag är nervös. Efter det så blir det jobb, jag hoppas på Jossie och Mirre som sällskap (eftersom jag inte träffade dom idag)  : )


Kyssar!

Eliten :)

I fredags hade Eliten en liten reunion hemma hos Lisa : ) Underbart är inte ett tillräckligt bra ord! Vi hade iaf jättetrevligt, med film, kladdkaka, god mat, sprutgrädde och massa mer ; ) Tack alla underbaron! <3
Ni gör liksom livet så mycket enklare : )

Bilder finns i min bilddagbok . Och jag kommer förhoppningsvis uppdatera detta inlägg, och skriva in citat som kläckts under kvällen : )



Kyssar!


Grattis :)

Idag fyller syster Vanessa 12, grattis till henne! : ) För att fira slänger vi in lite citat ; )

+ Det är alltid lika snyggt med en rakt skuren fot. - Vanessa
+ Men det är inte snyggt med en kombi. Men det måste vi ju ha, annars får vi inte plats med allt när vi har handlat på Lidl. - Vanessa (Vanessa är lite kluven i vilken sorts bil vi ska skaffa)


Take care!
Kyssar!


Städdag.

Tråk. Klev upp kvart i åtta och har städat sen nio. Nu ska jag ner igen och städa mer. Bluä! Det är så tråkigt att städa.


Igår var jag i Gävle med Lisa hela dagen, trevligt, trevligt. : ) BIlder kommer på bdb så fort den börjar fungera igen : ( Bdb bygger upp kulisserna, my ass! Lisa ska få bilderna också, men det gick ju såklart inte att skicka iväg ett mail heller. ><.

En god nyhet är iaf att jag ska jobba ikväll : ) Och imorgon kväll också för den delen ; )


Kyssar!

Tisdag.

Jag klev upp 08.00 imorse, och jag är knappt trött nu! Det här med att vända tillbaka dygnet var kanske inte så svårt som jag trodde. ; ) Dagen har tillbringats hos mormor och morfar, med kort- och loppspel. Mysigt värre!

Funderar på Gävle med Lisa imorrn. Hon är dock lite tveksam, med tanke på att vädret skulle bli bra. Jag kollade på smhi.se nyss och då skulle det bli fint i Gävle men regn hemma i Bollnäs. 'suck' Men men, jag hoppas iaf på en tripp, syster fyller ju år snart  : )


När det bär iväg, då bär det iväg! - Peer Juel


Kyssar!

Citat.

Jag har gjort en ny kategori, citat. Och då måste jag ju citera lite oxå.

+ Sandrine, din lilla porrunge! - Therese Ö till mig på dansgolvet
+ Jag ser brun ut i din kamera, den ska bli min bästis! - Jag till Lisa
+ Lycka är att få måla naglarna i vilken färg man vill. - Lisa
+ Där sa du den fula sanningen! - Céline till mig när jag sa; Vad goda bullarna var!
+ Ni är utslängda från BUO! - Isabelle till Simon och Jonas när dom hade köpt manliga skärp.
+ Den där svanen, det är min pappa. - Oskar på väg hem från Bornholm
+ - Jag ska tatuera in kar här! K-A-R.
   - Men karl stavas ju med L.
   - [funderar] JAA! Det gör det ju! -
Simon och jag på disco i Bornholm.

Det får räcka för ikväll.


Take care!
Kyssar!

Lyrisk.

Alftakarnevalen idag : ) Min underbara Elsa blev lyrisk. [läs: gick med lyra för första gången] Det gick bra, kändes dock lite ovant. Det var ju trots allt ett tag sen sista marschen och nu hade vi ju lyra med oss också : ) Vi bestämde oss även för en eliten-reunion lördag/söndag. Men vi behöver en gitarrist. [flirt, flirt] Hoppas att så många som möjligt kan komma iaf : )


Det är fan inte lätt. Jag ser i era ögon hur ni tycker att jag överdriver, men det gör jag inte. Att ständigt behöva tänka på allt man säger och gör bryter ner en. Jag kan inte säga någonting utan att vara säker på att 'hon'  inte skulle säga så. Jag kan inte tycka något är snyggt, för det gör ju 'hon' också. Jävlar vilken wannabee jag är! Nä, jag pallar inte det här längre. Så fort jag tycker likadant som 'henne' är jag en wannabee?! Det fungerar ju inte, jag måste ju få tycka som jag vill, eller? Bah, get a life.


10 dagar kvar tills skolan. börjar få lite jättemycket panik.

Kyssar!

Allt blir inte som man tänkt sig.

Gott folk, det blir ingen cityfest för mig. Men men, inga ledsna miner för det. Jag ska jobba istället. ; ) Pappa kom imorse och sa att konferensen ville att jag skulle jobba mellan 14-21. Och jaf är faktist inte ledsen för det. Tvärtom, nu får jag lite pengar istället för att bli av med 180 kr på tågresan, som egentligen är rena rånet. 

Kyssar!

Lisa.

Jag var med Lisa onsdag & torsdag. Vi kom fram till att underskattat är ett grymt underskattat ord, precis som överskattat också är underskattat.  I alla fall, när hon kom så gick vi ner på stranden för att jobba lite på våra solbrännor. Vi passade även på att kolla hennes husbåt (som är till salu btw.), äta glass och spela strandtennis. : ) Under kvällen hann vi även med drinkar och fruktsallad, Project Runway, lite Weeds (som vi dock tröttnade på och bestämde oss för en kvällspromenad). Sen blev det massa skratt, kladdkaka [så klart.] och en sisådär 30 bilder på samma sak : ) Sen ringde vi en sväng till Elsa också, bara för att kolla läget lite ; )
På torsdagen gjorde vi inte så mycket, lyssnade mest på Trubaduren och skrattade lite till. Sen gick vi till bussen, som hade bestämt sig för att inte komma. Vilket resulterade i att vi fick gå hem igen. Då drog vi ner till stranden och badade lite : ) Efter badet gick vi till bussen igen, den här gången en kvart för tidigt, så att Lisa inte skulle bi fast i Orbaden till klockan mittinatten. Tack för en underbar ons/tors Lisa : D



Kyssar!


Sommar : )

Äntligen lite riktig sommar! Två varma och soliga dagar i rad nu! : D Underbart. Jag hatar dock att ligga på stranden själv, så jag hoppas att jag får tag på Lina tills imorrn, känns som om det var år och dar sen sist : /


Sen är ju Orhalla över också, jag är riktigt imponerad av Tomas och Kajsa som har annordnat det. Det var första gången, och ingenting gick åt helvete! ; ) Hanna [som jag jobbade med], Elin och Emma [Hannas systrar] åkte hem igår. Katarina åker hem imorgon, och Tomas och Kajsa åker nog också hem snart. Det känns lite trist, man har ju varit så nära alla dom i två veckor nu, och att inte se dom flesta av dom förens nästa sommar känns konstigt. Men men, stor eloge till Tomas och Kajsa : ) [ En applåd, som eliten skulle ha sagt ; ) ]

Jag vet att jag inte är såjävla aktiv här, men för det första är det ingen som läser den här bloggen. Och för det andra så är det sommar, och för det tredje så är bloggen så ful. Snälla hjälp mig med layouten! Ja. Eller något åt det hållet. ; )



Kyssar!


RSS 2.0