Lista

Eftersom jag har varit så dålig på att blogga skyndar jag mig att slänga upp en lista, så ni har lite koll på mig iaf ; )

Dagens humör: Utmattad.
Dagens mående: Bergochdalbana..
Dagens borde: Geografiarbete som ska in imorgon [jag är klaar :D] och gratta mormor : )
Dagens frisyr: utsläppt och tråkigt.
Dagens smink: Nej, allt blev bortsnöat.
Dagens klädsel: Jeans från BikBok och linne från JC.
Dagens planer: Gratta mormor, äta och soooova.
Dagens materiella vill ha: Laptopväska till min baby samt ett par snygga skor.
Dagens längtan: Jul och ledighet.
Dagens fundering: Vart tog CD-markeringspennan vägen?.
Dagens beroende: Kofta, vet ni hur kallt det är ute?
Dagens tråkigaste: Otursveckan still going strong.
Dagens tidning: Skolboken! [ingen tidning, men shit the same.]
Dagens låt: Whiskey lullaby : )

Lista från Lisa [http://fashiongeek.tjejsajten.se] 


Tävling :)

My har annordnat en toppentävling på sin hemsida : ) Kolla in : http://lilija.com/wp/?p=890 ! Det man kan vinna är en hemlig julklapp, bra idé där tycker jag :D 



Förövrigt har jag världens otursvecka : (
Kyssar! ♥

Smärta.

image19

I'm trying to keep my head up high.

Vi fick tillbaka våran svenskauppsats idag. Jag tror att jag aldrig har fått så dåligt betyg i svenska, det var hemskt. Och så gäller det att sitta där, med huvudet högt och se stolt ut, eftersom det kunde ju ha gått värre. Men jag måste ju mäta med mina mått. Och enligt mig gick det dåligt! Se det såhär: Tänk dig att du är Miss World. Alla tycker att du är skitsnygg och du vet om det. Det kommer fram någon till dig och säger "Du är ju inte så ful." Då är inte det en komplimang, utan närmare en förolämpning. Det buger inte att vara okej, om man är van vid att vara bäst. Så är det.


Känns inte stabilt.

Kyssar!


Men vad fan.

Jättebra dag igår, och idag har hela dagen varit skit, nästan iaf.



Usch.

Måndag

Bra måndag det här. Först så slutade jag klockan 13, så jag och Johan drev runt på stan lite : ) Han lyckades även hitta en julklapp till en viss person ; ) Sen BUO, och för ovanlighetens skull så lät det bra : ) Dagen avslutades med massa läsare på bloggen, tack för den Cecilia ; )


Kyssar! ♥



[Inlägget publiceras idag (tis) eftersom datorn totalkrashade igår ><]

Gränserna.

Fan vad störd jag blir. Varför kan man inte umgås över gränserna? Dom finns ju inte ens på riktigt. Vem säger att jag som 16årig, studerande flicka inte skulle kunna gå ut och ta en fika med en 34årig manlig kirurg? Inte för att jag känner en sån, men bara som exempel. Jag och Therese pratade om det här. Att jag saknade en person så mycket, och då sa hon: men ring henne då! Fråga om ni inte bara kan ta en fika på stan, no big deal. Eller? Jo, för personen i fråga är vuxen. Så om vi ska träffas måste denna VUXNA person föregå med gott exempel, hela tiden, inte säga något opassande och se till så att jag sköter mig. Om jag till exempel skulle få frågan; Vad har du gjort i helgen? så kan jag inte svara att jag var på fest och sen fortsätta diskussionen. Eftersom då är min vuxna vän tvungen att tala om för mig att jag borde minsann inte ränna på fester, jag håller väl mig borta från spriten osv. Det gör mig så sur. Jag tycker att vi borde sudda ut dessa gränser, en gång för alla. Då vore det mycket enklare. Ett annat exempel: Igår fick jag ett sms av en kompis. Hennes (och även min) gamla lärare satt hemma hos henne och ungicks med kompisens mamma. Och när min kompis kom in i rummet där dom satt blev det genast tryckt stämning. Varför, det är såjävla surt med dessa gränser. Blä på dom.  [En dag ska jag kliva över dessa gränser, och jag ska göra det med stolthet.]



Kyssar! ♥

Lördag.

Jag är snart klar med historian, så nu står Babben och Sing-a-long på schemat : ) Whii.
Det enda som fattas nu är att du ska förstå, annars är allt underbart : D

Sen tycker jag att alla som läser detta ska rösta på Cecilia. Varför? Därför att hon förtjänar det ; )


Kyssar!

Omtänksamma Sandrine :)

Jag tror inte att det är sant. Det finns faktiskt folk som finner nöje i att spy ut negativa kommentarer anonymt på bdb. Vad är det för nöje? Det är väl ingen som tar åt sig av en anonym människa? Det är liksom bara några svarta bokstäver som en låtsasmänniska har skrivit för att denna person inte har något bättre för sig. Nä, jag tycker att om man ska tycka något, positivt eller negativt, så ska man fan kunna stå för det också. Annars tar man inte åt sig av kritiken, inte jag iaf. Det enda som denna anonyma person fick ut av dessa kommentarer var de två minuter som det tog för mig att kolla igenom dessa. Men men, jag hoppas att du är nöjd. Men vill du att jag ska sluta vara en sån tönt/tro att jag är såjävla snygg/lägga ut massa fjortisbilder osv. så stå för det, så kanske kanske kommer jag ta åt mig : )


Nu har du tillochmed fått ett helt inlägg, tänk vad omtänksam jag är : )


Och förlåt för att jag är så dålig på att blogga nuförtiden, jag ska försöka bättra mig : )
Kyssar!


Marie Antoinette

Om någon har ett repotage om Marie Antoinette får ni gärna maila in det till [email protected] . Haha, nä. Men det går inte så great just nu. Och inte har jag börjat med samhällskunskapen heller. Liiite ofokuserad maybe?



Kyssar!

Fars dag

Vi har varit på Orbadens och käkat farsdagsbuffé nyss : ) Mys, och good mat. Och fortfarande ingen lust att blogga, det blir väl så ibland. När folk försöker bryta upp saker som jag försöker stänga, för gott.



Bandy igår, 5-3 ; )

Kyssar! ♥

Fredag

mjgfdasöööloiuytrre--,n,mmtyokhj vyoig7uhijht8kjkjjhhgdggsdfsxssattpoi76uyytrterdsdspmpluhkikghlgbmiujkykjjjloö,ö'ääkägfdssdfkj.ö lkjkjhhjhg  mnbvmkjhgtyuio-,......hhhhhhhhhhf 

//céline

Jag markerade alla "riktiga" ord hon skrev med fet stil : ) Hon har precis ritat en jättefin teckning till mig. Jag tror att jag ska ta med den och sätta upp den i skåpet : ) Och skolfotot kom idag : ) och jag ska på Tranan. Det är ju nästan så att man kan bli glad igen ; )

 
Célines teckning : ) 
bästa SP07a
jag, som alltid blir misslyckad på kort ><


Kyssar! ♥

Tsunamis och PCD

Nu sitter jag och letar fakta om tsunamin i sydostasien, eftersom jag har valt det som fördjupning till geografin. Kul att jag börjar idag, och provet är på torsdag. typiskt mig. Men men, jag har hittat lite iaf, bara och hoppas att jag hinner få in det i skallen oxå.


I bakrunden går Pussycat dolls wait a minute, och jag börjar känna att jag inte riktigt vill gå på Tranan på fredag. Jobbigt det här, med allt som bara ska röra till det. Men det läre väl bli Tranan iaf, det var ju trots allt alldeles för längesen som jag var ut. Bit ihop och se glad ut, som X skulle ha sagt ;)




Kyssar.


RSS 2.0